Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pacijentici pozlilo

Iako uhićen zbog ilegalnog pobačaja, ginekolog normalno radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ginekolog Roki Gjoni, koji je jučer uhićen zbog obavljanja ilegalnog pobačaja, pušten je još sinoć i danas najnormalnije radi svoj posao, potvrdio je to njegov odvjetnik Predrag Jošanović.

33-godišnja pacijentica iz Pule kojoj je ginekolog Gjoni pobačaj izvršio prije više od mjesec dana, jučer je izašla iz šok sobe i u stabilnom je stanju. Žena je u nedjelju hitno operirana zbog obilnog krvarenja.

Pročitajte i ovo Klinička bolnica Sveti Duh Ide u nadzor Beroš o pacijentici koja se ugušila pecivom u Svetom Duhu: "Inspekcija i sutra ide u Sv. Duh. Ne mogu shvatiti što se tamo događa" Hod za život u Rijeci - 2 Održan i Hod za slobodu VIDEO/FOTO I na Korzu s jedne strane Hod za život, s druge Hod za slobodu: "Nećemo pokleknuti!"

Prema neslužbenim informacijama medicinska sestra koja je ginekologu pomagala u radu još uvijek je u Istražnom centru jer odbija dati izjavu bez prisustva odvjetnika. Odvjetnik Jošanović naglasio je kako se njegov klijent, ginekolog Gjoni, neće braniti šutnjom te je već dao iskaz.

Podsjetimo, jučer u Puli oko 17 sati uhićen ginekolog Roki Gjoni zbog ilegalnog pobačaja nakon kojeg je njegovoj pacijentici pozlilo. Uhićena i 53-godišnjakinja, odnosno jedna od medicinskih sestara koja je ginekologu pomagala u radu.

45-godišnjeg ginekologa i žensku osobu tereti se za kazneno djelo protupravnog prekida trudnoće i nesavjesnog liječenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene