Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vatrenim oružjem

Garešnica: Ubio svoju maćehu pa sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetpetogodišnji muškarac pucnjem iz pištolja usmrtio je u Garešnici svoju 53-godišnju maćehu, nakon čega je počinio samoubojstvo, izvijestila je večeras nakon obavljenog očevida Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Policiji motiv tragedije još uvijek nije poznat, ali se na temelju prikupljenih saznanja sumnja da su je prouzročili poremećeni obiteljski odnosi između počinitelja i žrtve.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oduzeo prednost Težak frontalni sudar u Garešnici: Liječnici vozaču koji je izazvao nesreću nisu uspjeli spasiti život Slika nije dostupna KOD GAREŠNICE Na tavanu složio laboratorij za uzgoj marihuane, policija pronašla više od 100 kilograma droge

Nesreća se dogodila u stanu u Ulici Vladimira Nazora 19a u Garešnici gdje je 35-godišnji A. K. oko 14,20 sati pucajući iz pištolja, za koji nije imao dozvolu, usmrtio svoju 53-godišnju maćehu G. K., a odmah zatim i sebe.

Tijela s vidljivim tragovima nasilne smrti pronašla je, nakon dojave, policija u 14,39 sati, a nakon očevida prevezena su na Odjel patologije bjelovarske bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene