Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivo mu pogledao curu?

Krvavo jutro u Splitu: Posvađao se s Francuzom, potukli se, a onda mu usred grada odgrizao dio uha

Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Francuz (20) i, najvjerojatnije, drugi strani državljanin posvađali su se jutros oko 5 sati na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice u Splitu. Zatim su se i potukli.

Muškarac je zatim Francuzu odgrizao dio lijeve uške. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste" Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije"

"Francuski državljanin lakše je ozlijeđen. Nakon bolničkog liječenja otpušten je na kućnu njegu. Prema do sada prikupljenim informacijama, napadač je najvjerojatnije strani državljanin, koji se nakon sukoba i ozljeđivanja 20-godišnjeg Francuza udaljio s mjesta događaja. Za njim se traga", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako doznajemo, Francuzu je odgrizen samo mali dio uha. Liječnici splitske bolnice to su mu zašili. On je rekao da se vraća u Francusku i da će se nastaviti liječiti tamo. 

Portal Dalmacija Danas piše da su očevici sukoba rekli da je domaći muškarac napao jer mu je Francuz "krivo pogledao djevojku".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene