Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga 'pročitala'

Francuz pokušao prokrijumčariti oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj krijumčarenja oružja i streljivo preko graničnog prijelaza Mali Prolog spriječili su jučer metkovski policajci i carinici koji su u braniku automobila 24-godišnjeg francuskog državljanina uočili pakete oblijepljene trakom, izvijestila je danas policija.

Detaljnom pretragom vozila, temeljem sudskog naloga, pronađeno je osam pištolja marke "crvena zastava" kalibra 9 mm i 7,62 mm, prigušivač, prazan spremnik i 502 komada pištoljskog streljiva.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Iz minute u minutu UŽIVO Procurile prve informacije o vještačenju mobitela majke nestale Danke: "Na dan nestanka obrisala je puno poruka i poziva" Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora

Francuski državljanin osumnjičen je da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvar te je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, priopćila je glasnogovornica Marija Gjenero. (Hina)

FOTO: Policija zaplijenjenila pravi arsenal oružja, pronašli laboratorij za droge i uhitili dvojicu dilera

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene