Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neopreznost kapetana

Francuski katamaran zapeo jarbolom za most Mali Ždrelac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski katamaran Ocean Wisper sa osam članova posade danas nešto poslije 16 sati zapeo je jarbolom za most Mali Ždrelac koji povezuje otoke Ugljan i Pašman, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Most je visine 16,5 metara, a visina jarbola katamarana je oko 30 metara. Katamaran je ploveći iz pravca Zadra zapeo i za električne vodove i pritom ih srušio te su okolna naselja ostala bez struje.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

Na katamaranu nije bilo ozlijeđenih, ali je plovilo oštećeno. Na mjestu događaja isplovila je brodica Lučke kapetanije Zadar te djelatnici kapetanije obavljaju očevid. Katamaran je trenutno vezan na obali kod crkvice Gospe od sniga, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene