Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

lančani sudar

VIDEO: Sudarila se tri autobusa, na cestu iscurilo ulje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak tri ZET-ova autobusa sudjelovala su u lančanom sudaru ispred naše redakcije na Remetinečkoj cesti.

U nesreći je osam osoba lakše ozlijeđeno, izvijestila je PU zagrebačka, a šteta na autobusima je poprilična, jer su na dva autobusa potpuno popucala vjetrobranska stakla. Do sudara je došlo jer je prvi autobus naglo kočio zbog automobila koji je propisno skretao ulijevo. Prvi autobus se zaustavio. Oni iza njega nisu.

Pročitajte i ovo Policija Trebat će strpljenja U najgore vrijeme: Lančani sudar pred Mostom slobode blokirao Zagreb Treskom po Zagrebu "Treskom po Zagrebu" VIDEO Šokantne snimke ZET-ovaca sa zagrebačkih ulica: "Momentalno oduzimanje vozačke!"

Tri različite autobusne linije koje kreću s istog polazišta na Savskom mostu jedna iza druge našle su se pukom slučajnošću. Nesreći je kumovao sklizak kolnik i nepropisan razmak. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a pokaže li se da su ipak pogriješili, ZET im prijeti otkazima. Vozila su bila ispravna.

‘Naša tehnička kontrola utvrdila je, odnosno potvrdila da su sva vozila koja su u nesreći sudjelovala redovno tehnički održavana i da su na teren izašla u ispravnom stanju’, rekao je Tomilsav Jurić, glasnogovornik ZET-a. Iz slupanih autobusa na kolnik je iscurilo ulje. Zbog sanacije i očevida cesta je bila zatvorena do večernjih sati. Slupani autobusi upozorenje su svim vozačima da na prometnicama još vladaju zimski uvjeti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene