Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za njim

FOTO Prepoznajete li ovog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traži pomoć građana u hvatanju muškarca koji pljačka poslovnice za otkup zlata. Perika, medicinska gaza na bradi i pištolj dio su njegovih 'rekvizita'.

Zagrebačka policija traži pomoć građana u hvatanju koji je opljačkao dvije poslovnice za otkup zlata, jednu na Rudeškoj cesti, drugu u Ulici Gajnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Osumnjičeni muškarac s fotografija pljačke je izvršio 27. veljače i 21. ožujka ove godine, izvijestila je policija. Starosti je između 40 i 50 godina, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, smeđe-crvenkaste kose sa šiškama do visine obrva, a policija smatra kako se najvjerojatnije radi o perici.

>> FOTO Jeste li ga vidjeli? Traže ga zbog zločina nad maloljetnom osobom

Nosio je dioptrijske naočale s četvrtastim okvirima, na bradi je nosio medicinsku gazu, odjeven u tamnoplavu jaknu, sivoplavu majicu s žutim i crvenim prugama u predjelu prsa ili bijelu majicu s kragnom, plave traper hlače i crne cipele.

Kako izgleda osumnjičeni muškarac, možete pogledati u priloženim fotografijama, a ukoliko imate bilo kakve korisne informacije o dotičnoj osobi, policija moli da im se iste jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene