Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutarnji lov

Filmska potjera u Šibeniku: Pijani vozač pobjegao policiji, lovili ga po gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatična policijska potjera odvijala se rano jutros u Šibeniku.

Pijani vozač koji nije želio stati, izazvao je veliku policijsku potjeru u Šibeniku. Muškarac star 31 godinu kojeg su hvatali, uhićen je i zadržan je u policiji, piše Sibenik.in.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Sve je počelo kada je policijsko vozilo krenulo za osobnim automobilom u širem centru Šibenika, a kako vozač nije htio stati, u potjeru su se uključile i druge policijske ophodnje.

Odlučan u bijegu: Zabio se u policijski auto, zapalio svoj pa pobjegao

Policija je pijanog vozača lovila šibenskim ulicama i negdje oko 5 sati ujutro, uspjeli mu na Meterizama napraviti zasjedu.

Na kraju mu je službeni policijski karavan prepriječio put pa se Audi šibenskih tablica u njega zabio. Nitko u sudaru nije ozlijeđen, napravljena je tek manja materijalna šteta. Vozač je smješten na triježnjenje u prostorije policijske postaje.

Fotografiju potjere snimila je jedna Šibenčanka te e objavila na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene