Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suklja gusti dim

FOTO Buknuo požar u pogonu Plive u Zagrebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crni dim nadvio se jutros nad zagrebačkom četvrti Trešnjevka. Gorjelo je u Plivi.

Ukoliko imate snimke ili fotografije požara, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Plamen na trajektu u Biogradu Drama u Dalmaciji Otkriveno zašto se zapalio trajekt u Biogradu: Vatrogasci su se satima borili s vatrom

Na Trešnjevci u Zagrebu buknuo je požar. Međutim, isprva ni vatrogasci nisu znali gdje točno gori.

'Imamo dojave građana da se nad Trešnjevkom nadvio crni oblak dima, ali ni sami ne znamo gdje točno. Tražimo mjesto požara', rekli su oko 9 sati za Dnevnik.hr zagrebački vatrogasci.

Jedan čitatelj poslao nam je fotografiju dima, dok nam čitateljica javlja da se radi o Plivi.

Da se radi o jednoj od zgradi Plive, potvrdili su nam kasnije zagrebački vatrogasci. 'Oni imaju svoju vatrogasnu postrojbu pa su to sami riješili', kazali su u JVP Zagreb.

U policiji kažu da se radilo o manjem požaru u Prilazu baruna Filipovića, koji je ugašen, a okolnosti i oštećenja se utvrđuju.

O ovom slučaju, kratkim priopćenjem javili su se iz Plive. 'Na posebno ograđenom prostoru Plivine lokacije između objekata došlo je do kraćeg požara otpadnog građevinskog materijala koji je profesionalnom intervencijom vrlo brzo u potpunosti ugašen. Nema opasnosti za građane i zaposlenike, a materijalna šteta je zanemariva', priopćila je Tamara Sušanj Šulentić, direktorica komunikacija Plive.

Dramatična snimka: Majka bacila djecu s četvrtog kata

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene