Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna subota na prometnicama

Troje poginulih, dvoje se bori za život, a dvoje teže ozlijeđenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule, a petero ih je teže ozlijeđeno u prometnim nesrećama zabilježenima na hrvatskim cestama.

Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u središtu grada Čakovca, još jedna nesreća. U direktnom sudaru automobila jedan od vozača smrtno je stradao.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Nesreća se dogodila oko 12,20 sati na državnoj cesti D-20 između Svetog Križa i Preloga, kada je 29-godišnji vozač Opel Astre prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s Renaul Cliom, kojeg je vozio 38-godišnjak iz Preloga.

 

U izravnom sudaru 38-godišnji vozač Renault Clia je poginuo dok je njegov suvozač teže ozljeđen i prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec.

 

Suvozač poginuo, vozač i putnica se bore za život

U nesreći, koja se dogodila rano ujutro u 4,20 sati u Ulici Ivana Novaka u Čakovcu, poginuo je suvozač, dok su vozač i jedna putnica zadobili teške ozljede opasne po život, doznaje se iz Policijske uprave Međimiruske.

Vozilo je iz zasad nepoznatih razloga, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletjelo s ceste i zabilo se u stup.

Na mjestu nesreće traje očevid u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom, dodaju u PU Međimurskoj.

Teška prometna nesreća u Sisku

Jedna je osoba poginula, a jedna teže ozlijeđena u prometnoj nesreći u Sisku, izvjestila je Policijska uprava Sisačko-moslavačka.

Vozač, 28-godišnjak s područja Karlovca, bez položenog vozačkog ispita, pretjecao je osobno vozilo i zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor, sletio s kolnika te udario u betonski stup.

Vozač i 20-godišnji putnik teško su ozlijeđeni, lakše ozlijede zadobio je 19-godišnji putnik.

Svi ozlijeđeni prevezeni su u sisačku bolnicu, međutim, 20-godišnjak je zbog zadobivenih ozljeda preminuo. Nesreća se dogodila jučer kasno poslijepodne u Ulici Otokara Keršovanija, u blizini željezničke pruge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene