Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo radnik

Forenzičari istražuju uzrok tragične nesreće u Požegi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U krugu tvornice peći 'Plamen' u Požegi nastavlja se policijski očevid, nakon što je u jučerašnjem požaru smrtno stradao jedan radnik, dvojica teže ozlijeđena, a jedan lakše.

Stanje ozlijeđenih radnika iz tvornice 'Plamen', koji su stradali u sinoćnjoj eksploziji u pogonu ljevaonice je stabilno, doznaje se danas u bolnici.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Ilustracija istražuju se detalji Na požarištu pronađene kosti nepoznate osobe, vlasnica kuće nije dojavila da gori

Na liječenju u požeškoj bolnici ostala su dvojica radnika, a jedan je nakon stabilizacije općeg stanja i pripreme prevezen u Zavod opekline Klinike za traumatologiju u Zagrebu.

'Taj bolesnik ima nešto veći postotak opečene površine, oko 25 posto i ima još tešku ozljedu glave. Od stale dvojice jedan ima tešku tjelesnu ozljedu, frakturu tri rebra i opekline od prvog do trećeg stupnja, ali manje površine. Najmanje ozlijeđeni bolesnik ima nešto opeklina od prvog do trećeg stupnja. Obojica bolesnika u našoj bolnici su dobro i zadovoljavajuće', rekao je predstojnik kirurške službe požeške bolnice Ljubo Begić.

Radnik koji se nalazi na liječenju u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju stabilno je i izvan životne opasnosti, kazao je za Hinu dežurni liječnik na Odjelu za opekline.

'Zaprimljen je na odjel i predstoji mu liječenje. Sad je stabilno i izvan je životne opasnosti a o tijeku liječenja koje mu predstoji za sad ne možemo više govoriti', kazao je.

>>Požar u požeškoj ljevaonici: Eksplodirala peć, poginuo radnik

Očekuje se kako će nepoznanice oko uzroka požara razjasniti stručnjaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.

'Očevid se i dalje nastavlja, čekamo vještake iz Zagreba, iz centra 'Ivan Vučetić'. Jedna od jučer dvije teško stradale osobe, jutros je prevezena na daljnje liječenje u Zagreb, jedna je zadržana ovdje u požeškoj bolnici, a treća je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede', rekla je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske za Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene