Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Zagrebu

Fizički nasrnuo na ženu s psom: 'Udario me šakom u glavu, a psa šutnuo!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesnu iz Zagreba fizički je napao susjed nakon što je izvela psa u šetnju. Smetalo mu je, kaže, što šeta svog ljubimca po javnoj površini za koju tvrdi da je njegova.

Nakon izlaska iz zgrade u Mljetskoj ulici, Vesnu je prvo verbalno, a potom i fizički napao susjed, piše Zagrebancija.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu VIDEO Stižu reakcije iz Irana nakon napada, sve je komentirao i izraelski ministar: "Slabo" Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

'Inače živim na Kajzerici, ali sam čuvala stan najboljoj prijateljici na deset dana. Jednoga dana sam izašla na livadu ispred zgrade da bi mi prišao gospodin za kojega znam čak i ja da stvara probleme susjedima već godinama. Zaprijetio mi se da ako još jednom vidi mene i mog psa na livadi za koju tvrdi da je njegova kako će ubiti psa, a mene ozlijediti.

Nisam mislila da je ozbiljan, pa sam tako sutradan ponovno izvela psa u šetnju, s tim da sam u međuvremenu u katastru izvadila papire koji potvrđuju da je livada na kojoj sam šetala psa, javna površina. Izašao je ljutit i obistinio prijetnje, nakon što je poderao papir kojim sam mu pokušala dokazati da sam u pravu. Mene je puknuo šakom u glavu, a Benjia, koji ima samo pet i pol kilograma je udario nogom', ispričala Vesna, koja nosi ovratnik od jakog udarca.

DRAMA NA SAVSKOM NASIPU Pištoljem prijetio vlasnici psa: 'Hoćete da vas ubijem!?'

I mnogi ostali stanari već imaju neugodna iskustva s njim. 'Što da vam pričam, mog psa je isto udario, ali kada sam ja krenuo na njega, prepao se i otišao u kuću. Neće on dirati vlasnike većih pasa, kao niti muškarce, žrtve su mu slabiji od njega, a tu bih vam mogao pričati satima o problemima koje imamo s njim tu u kvartu', rekao je gospodin Krešo.

Vesna je incident odmah prijavila policiji. 'Hitna je odmah reagirala, policija je također zaprimila moju tužbu i reagirali su odmah. Ja ne stajem, jer strah stanara koji ovdje žive je rezultirao njegovim konstantnim maltretiranjem', kaže Vesna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene