Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okolnosti se utvrđuju

Fažana: Pao s broda i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smrtno je stradao muškarac zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih prilikom pada s broda.

Zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih prilikom pada s broda, koji plovi od Fažane do Velog Brijuna, sinoć je u fažanskom akvatoriju smrtno stradao 53- godišnjak iz Pule, inače član posade broda i zaposlenik javne ustanove Nacionalni park Brijuni, izvijestila je jutros istarska policija koja je dojavu o nesreći zaprimila sinoć u 23:20 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati" Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela

Okolnosti te nesreće još se utvrđuju. Neslužbeno se doznaje da su nesretnog Puljanina zbog iznimno velikih valova i nevremena, koje je sinoć zahvatilo Fažanu i okolicu, uspjeli izvući iz mora nakon dvadesetak minuta, no pokušaj reanimacije do dolaska Hitne medicinske pomoći nije uspio.

Tragedija u Omišu: Australac (23) pao u more, plutao prije nego li su ga uočili

Lučki kapetan pulske Lučke kapetanije Lucio Toffetti jutros nije htio novinarima davati nikakve informacije do okončanja očevida.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene