Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok detonacije plin

Eksplozija u Varaždinu oštetila 53 kuće, šteta milijunska!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na više od milijun kuna procjenjuje se šteta nakon jučerašnje eksplozije u Varaždinu, u kojoj je srušena jedna obiteljska kuća, a oštećeno ih je još 50-ak.

Šteta uzrokovana jučerašnjom eksplozijom u Varaždinu u kojoj je u potpunosti uništena obiteljska kuća procijenjena je na više od milijun kuna, budući da su osim same kuće oštećena 53 stambena objekta u okolnim ulicama te tri osobna vozila koja su bila parkirana u blizini, navodi se u današnjem izvješću Policijske uprave varaždinske.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Slika nije dostupna Herojska akcija policije Utrčali u požar i izvukli teško opečenog ukućanina

>> Uzrok eksplozije u Varaždinu miješanje zraka i plina!

Iz policije je također potvrđeno da je uzrok tragedije eksplozija stehiometrijske eksplozivne smjese zemnog plina i zraka do koje je došlo na prvom katu obiteljske kuće u suvlasništvu 46-godišnjeg muškarca.

Muškarac se prilikom eksplozije nalazio u kući te je ostao prikliješten u kupaonici. Iz kuće su ga izvukli djelatnici varaždinske Javne vatrogasne postrojbe, a nakon zbrinjavanja u varaždinskoj Općoj bolnici muškarac je prebačen u Klinički centar za saniranje opeklina u Zagrebu.

Policijski službenici i dalje nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti eksplozije obiteljske kuće u Varaždinu, zaključuje se u izvješću PU varaždinske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene