Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U trgovini guma

U eksploziji u Splitu teško ozlijeđena dva mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru u garaži u ulici Viktora Vide u Splitu dvije su osobe teško ozlijeđene.

Dvije su osobe teško ozlijeđene koji je u ponedjeljak malo iza 20 sati izbio u garaži u Ulici Viktora Vide u Splitu.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Iz splitske policije su sinoć potvrdili da su malo iza 20 sati dobili dojavu o požaru koji je izbio na automobilu u garaži u Ulici Viktora Vide, te su na teren izašli policajci i vatrogasci koji su gasili požar. 

 Uzrok požara još uvijek se utvrđuje. 

 

U utorak ujutro iz policije su poručili kako su ozlijeđena dva mladića rođeni 1998. i 1989. godine. Obojica imaju teške tjelesne ozljede i opekotine.

Prve informacije objavila je Slobodna Dalmacija navodeći da se radi o eksploziji u trgovini guma tvrtke Motobox u Vukovarskoj ulici u Splitu. Ulica Viktora Vide nalazi se u neposrednoj blizini Vukovarske ulice. U policiji, međutim, tvrde da se požar nije dogodio u trgovini, već u garaži u kući.

Policija nije potvrdila ni eksploziju, već samo požar. Slobodna Dalmacija, međutim, navodi izjave svjedoka koji tvrde da je eksplodirao automobil nakon čega su vidjeli trojicu muškaraca kako trče prema dvorištu s vidljivom ozljedama po licu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene