Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđena optužnica

Ediju Mišiću će se suditi za ubojstvo Meksikanke na splitskom Marjanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optužno vijeće splitskog Županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Edija Mišića za ubojstvo Meksikanke Selene Macedo na splitskom Marjanu.

Edi Mišić je sada i pravomoćno optužen za teško ubojstvo Meksikanke Selene Macedo koju je koncem kolovoza prošle godine ubio na Marjanu s dva poteza noža po vratu.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?"

Datum početka suđenja još nije poznat, a osnovno pitanje će biti je li Mišić počinio teško ili "obično" ubojstvo, javlja DalmacijaNews. Za teško ubojstvo mogao bi dobiti do 40 godina zatvora, dok kod mu za 'obično' kazna može doseći 15 godina zatvora.

>> Novi detalji stravičnog ubojstva Meksikanke na Marjanu

Mišićeva obrana upozorila je u prigovoru na optužnicu da bi se ovdje eventualno moglo raditi o ubojstvu, a ne teškom ubojstvu, a smatraju i da su se trebale obaviti dodatne neurološke pretrage optuženog s obzirom da su mu našli ciste u mozgu pa su vještaci psihijatri napisali uvjetovano mišljenje. Sud prigovore nije prihvatio te je potvrdio optužnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene