Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika materijalna šteta

Đurđevac: U WC školjci eksplodirao plin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja nesreća s velikom materijalnom štetom dogodila se prošle nedjelje u Đurđevcu.

U obiteljskoj kući na Trgu hrvatske mladosti u Đurđevcu, prošlu nedjelju u 22:50 došlo je do eksplozije plina u WC školjci, potvrdila je PU koprivničko - križevačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Zbog nestručno spojene plinske boce došlo do eksplozije: Ozlijeđene dvije osobe Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi

Naime, na plinskoj mreži na Trgu hrvatske mladosti došlo je do oštećenja i plin je iscurio u kanalizacijsku mrežu. Preko kanalizacijskih cijevi ušao je u WC školjku, a plamen na plinskom bojleru u kupaonici inicirao je eksploziju.

Policija je izvijestila kako je eksplozija uzrokovala popriličnu materijalnu štetu. Na obiteljskoj kući došlo je do pukotina na zidovima i stropu, popucala su stakla i vrata te je u potpunosti izbačen krovni prozor. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Eksplozivna masa nalazila se u cijevima i drugih kućanstava u ulici, tako da je nedjelju odmah svima zatvoren plin. Drugi dan kvar na plinskoj mreži je saniran. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene