Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruko ubojstvo pred očima djece

Nasred ulice ubio nevjenčanu suprugu i njezinu kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 07,20 ispred ljekarne u Ozlju, u ulici Kurilovac, dogodilo se dvostruko ubojstvo. Iz kratkog vatrenog oružja 52-godišnji M.M. usmrtio je 60-godišnju suprugu A.M. i njezinu 30-godišnju kći I.L..

'Jedna je žena na mjestu ostala mrtva, a druga je preminula na putu do karlovačke Opće bolnice', rekao je za Dnevnik.hr Tomislav Dujam, voditelj OKC-a Karlovac. Potvrdio je kako je M.M. iz Ozlja, od prije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja i narušavanja mira i reda, ilegalnim pištoljem ubio dvije žene  Ubojica je uhićen na mjestu zločina i koji se trenutno nalazi u prostorijma Policijske postaje u Ozlju.

Pročitajte i ovo Dom zdravlja Ozalj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zahvaljujući EU fondovima Najmoderniji Dom zdravlja u Hrvatskoj: Liste čekanja i stara oprema stanovnicima ovog grada su nepoznanica Slika nije dostupna Uzgajali za ilegalno tržište Uhićenje u Ozlju: Majka i sin imali laboratorij za proizvodnju kanabisa, odao ih zanimljiv detalj

Pokušao ubiti i zeta svoje nevjenčane supruge

Mlađa je žena ubijena pored automobila u kojem su bila njezina djeca Kako se doznaje, kćer je iz Popovače zajedno sa svojim suprugom i troje djece došla po svoju majku koja je osumnjičenog M.M. nedavno prijavila policiji zbog obiteljskog nasilja. S njim je pet godina živjela u izvanbračnoj vezi. Osumnjičeni ih je dočekao s pištoljem u središtu Ozlja svega 20-ak metara od policijske postaje i ubio majku i kćer te potom pucao i na zeta svoje nevjenčane supruge, koji je pobjegao prema policijskog stanici. Napadača su potom svladali policijski službenici. Doznajemo da je kćer ubijena pored automobila u kojemu je bilo njezino troje djece.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene