Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao iz službenog pištolja

Otkriven motiv dvostrukog ubojstva u Međimurju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva života okončana su pucnjevima iz policajčeva službenog pištolja.

Dvostruko ubojstvo koje je jučer potreslo Međimurje dogodilo se zbog narušenog odnosa u ljubavnoj vezi, doznaje se danas iz PU međimurske. Ubojica je, podsjetimo, 46-godišnji policijski službenik koji je oko 11 sati u Svetoj Mariji kraj Preloga usmrtio svoju 52-godišnju partnericu te njenu 39-godišnju nećakinju.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Ubojstva su se dogodila ispred obiteljske kuće 52-godišnjakinje koja je ubijena izvan automobila, a njena nećakinja dok je sjedila za volanom. U trenutku ubojstva u automobilu se nalazio i 5-godišnji sin nesretne 39-godišnjakinje.

Prema pisanju mNovina, ubojica i 52-godišnja žrtva našli su se ranije toga dana kako bi razgovarali o svom odnosu. On je nakon toga pratio 2 žene do Svete Marije te ih ubio pred obiteljskom kućom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene