Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nasilje u Delnicama

Policajce napali mladići i 44-godišnja žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojicu policajaca iz Delnica sinoć su napala mladića u dobi do 24 godine i 44-godišnja žena.

'Noćas oko 1:30 sati delnička policija zaprimila je dojavu građana o nasilju u obitelji u romskom naselju u Delnicama. Tijekom postupanja policije po navedenoj dojavi policijske službenike iz Delnica verbalno, a potom i fizički napale su tri muške osobe, starosti do 24 godine te 44-godišnjakinja', stoji u priopćenju PU Primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem javite se Jeste li ga vidjeli? Traži se zbog obiteljskog nasilja, policija pred kućom pronašla pretučenu ženu i mrtvog psa Ilustracija Muž iz pakla Tukao i maltretirao suprugu duže od godinu dana: Trljao joj komade suhog kruha po licu i prijetio da će joj odsjeći noge

Napadači, od kojih su dvojica bili pod utjecajem alkohola privedeni su u policijsku postaju u Delnicama na kriminalističko istraživanje.

Kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica, a poradi sumnje na počinjenje prekršaja iz domene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji te kaznenog djela napada na službenu osobu je u tijeku, javljaju iz policije.

Dvojica policijskih službenika su lakše ozlijeđena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene