Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upali u zasjedu

Dvojica Zadrana 'pala' s 2,3 kg marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija uhvatila je dvojicu mladića s 2,3 kilograma marihuane u vrijednosti 115 tisuća kuna.

Policija je u nedjelju nadzirala skrovište u polju između Novigrada i Paljuva kad su oko 19 sati u zasjedu upali 27-godišnjak kojeg je u automobilu dovezao 25-godišnjak. 27-godišnjak, inače iz Zadra, uzeo je iz skloništa smotuljak marihuane oblijepljene ljepljivom trakom.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

U tom trenutku prišli su mu policajci. 'Muškarac je pokušao pobjeći odbacivši paketiće, ali je nakon kraće potjere dostignut i uhićen. Drugi muškarac je vidjevši policiju pobjegao, te je uhićen jučer u jutarnjim satima u jednom zadarskom kafiću', izvijestila je zadarska policija.

U sklopu istrage policija im je oduzela ukupno osam paketa lake droge težine 2,3 kilograma čija se vrijednost na crnom tržištu procjenjuje na oko 115 tisuća kuna. Oba muškarca su sinoć prevedena istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene