Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvoje studenata izgorjelo u sudaru s kamperom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule, a dvije lakše ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 19 sati dogodila između Stankovaca i Grabovaca na granici Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Prema prvim policijskim informacijama, u nesreći su sudjelovala dva vozila – hyundai nepoznatih registracija i mercedesov kamper belgijskih oznaka.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci

U sudaru se hyundai zapalio i posve izgorio. U zapaljenom automobilu na mjestu je preminula 24-godišnja vozačica Zrinka Zorica iz Splita, Antun Plasajac (23) je zbog teških opeklina prevezen u Šibensku opću bolnicu, ali je u bolnici preminuo, dok su Branka Ivanković i Slaven Božić lakše ozlijeđeni. Muškarac i žena iz belgijskog kampera nisu ozlijeđeni.

Prema riječima istražnog suca Županijskoga suda u Zadru nesreću je vjerojatno skrivio vozač kampera jer se nije zaustavio na znak stop na raskrižju i propustio hyundai koji je dolazio iz smjera Šibenika. 

Neslužbeno se doznaje da su mladi u hyundaiju bili splitski studenti koji su iz rodnog grada nakon vikenda krenuli u Zagreb. Iz šibenske bolnice doznajemo da su Branka Ivanković i Slaven Božić izvan životne opasnosti i da se zbog šoka ne sjećaju prometne nesreće. Usto, neslužbeno doznajemo da su preživjeli mladić i djevojka izgubili partnere.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene