Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda u Splitu

Dvoje ozlijeđenih tijekom spuštanja brodice u luku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe lakše ozlijeđene u Splitu tijekom vježbe spuštanja brodice u gradskoj luci, doznaje se od glasnogovornice Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Marine Halužan.

U priopćenju se navodi kako se sve dogodilo u nedjelju iza 10 sati prilikom vježbe spuštanja brodice za spašavanje sa ro-ro broda Dalmatia, zastave Panama, brodara Blue Line, koji je vezan u splitskoj gradskoj luci. Tada je došlo do puknuća čeličnih sajli koje omogućavaju spuštanje brodice u more. Nakon što je sajla pukla brodica je s visine oko osam metara udarila u more te su tom prilikom ozlijeđena dva člana posade.

Kako navode u ministarstvu, na brodici su se nalazila tri člana posade i to upravitelj stroja koji je zadobio posjekotine na licu i nozi, časnik stroja koji ima bolove u leđima, te član posade u strojarnici koji je neozlijeđen. Na mjestu događaja djelatnici Lučke kapetanije Split obavljaju očevid. (HIna)

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene