Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izravni sudar

Dvoje ozlijeđenih između tunela Učka i Lupoglava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ozlijeđene u frontalnom sudaru dva automobila, koji se dogodio jutros oko 7,30 sati na cesti Tunel Učka-Lupoglav kod vijadukta Mrzlići, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave Istarske Nataša Rogić - Jukopila.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnjak iz Viškova, upravljajući 'ford focusom' zagrebačkih registracija iz smjera Tunela Učka u smjeru Rogovića dolaskom do vijadukta Mrzlići, krenuo pretjecati kamion ispred sebe u trenutku kada mu je iz suprotnog smjera 'audijem' pulskih registracija nailazio 43-godišnji Puljanin te je došlo do frontalnog sudara.

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije

U prometnoj nesreći ozljede su zadobili 45-godišnji vozač 'forda' i 61-godišnji putnik iz 'audija'. Obojica su Hitnom pomoći prevezeni u KBC Rijeka gdje su i zadržani na liječenju. Težina njihovih ozljeda još nije poznata.

Zbog policijskog očevida koji još traje dionica ipsilona od Tunela Učka do Lupoglava zatvorena je za sav promet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene