Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još ga traže

Nije mogao u noćni klub, vratio se s oružjem i ubio dvoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule, a pet je ozlijeđeno, od kojih jedna teže, u pucnjavi do koje je došlo u noći na nedjelju u jednom noćnom klubu u francuskom Lilleu.

Dvije su osobe poginule a pet je ozlijeđeno, od kojih jedna teže, u pucnjavi do koje je došlo u noći na nedjelju u jednom noćnom klubu u francuskom Lilleu, priopćila je policija.

Muškarac kojem je rečeno da ne može ući u noćni klub ogorčen se vratio s vatrenim oružjem te zapucao i potom pobjegao, priopćila je policija.

Policija ga još uvijek traži. Po prvim rezultatima istrage ubijena je žena koja je radila na garderobi te jedan posjetitelj.

Diskoteka Theatro nalazi se u strogom središtu Lillea i inače se smatra sigurnim mjestom za izlazak.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene