Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet u blokadi

TEŠKA NESREĆA NA A1 Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije odvojene prometne nesreće koje su se dogodile gotovo u isto vrijeme poginule su dvije osobe. Jedna u Zagrebu, a druga na autocesti A1.

Danas u 16.45 sati na autocesti A1 kod čvora Karlovac dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, no nije poznat stupanj ozljeda, rekli su za Dnevnik.hr u PU karlovačkoj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste

'Zbog teške prometne nesreće na čvoru Karlovac (38+400 km), na autocesti A1 te probijanja centralne zaštitne ograde, obustavljen je promet u oba smjera. Vozačima savjetujemo obilazak državnom cestom DC1, starom karlovačkom cestom, sa čvora Karlovac u smjeru Zagreba i sa čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca', izvijestio je HAK.

Slijedi očevid, a promet je obustavljen u oba smjera.

Još se jedna strašna prometna nesreća dogodila gotovo u isto vrijeme u Zagrebu.

Teška prometna nesreća dogodila se i na adresi Brezovička cesta bb u Zagrebu. Zagrebačka policija je izvijestila da je smrtno stradala jedna muška osoba. Nesreća se dogodila oko 16.40 sati.

'Zbog teške prometne nesreće na raskrižju Brezovičke i Karlovačke ceste, u Zagrebu, promet je obustavljen i teče okolnim prometnicama', izvijestio je HAK

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene