Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubrzo uhićen

Duga Resa: Ubio susjeda policajca jer mu je prigovorio što puca po dvorištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je muškarac osumnjičen da je u petak oko 19:40 sati ubio dugoreškog policajca u Donjem Mrzlom Polju na području Duge Rese, izvijestila je karlovačka policija.

U ranim jutarnjim satima u subotu završen je očevid ubojstva u Donjem Mrzlom Polju, u dvorištu 60-godišnjeg osumnjičenika Z.J., gdje je ubijen 46-godišnji dugoreški policajac M.B. koji u tom trenutku nije bio na dužnosti.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Ubojstvo dugoreškog policajca zbilo se u petak oko 19:40 sati u Donjem Mrzlom Polju na području Duge Rese, izvijestila je oko 22 sata karlovačka policija.

'Osumnjičenik je na obradi u policiji, a tijekom dana predložit ću sucu istrage 30-dnevni pritvor', rekla je zamjenica županijske državne odvjetnice Ljubica Fiškuš Šumonja, potvrdivši da je ubojica uhićen u kafiću s druge strane Mrežnice, odnosno uz glavnu cestu, kamo je, kako je rekla, 'otišao na kavu nakon što je ubio susjeda i preplivao Mrežnicu'.

M.B je puščanim metkom pogođen u glavu te je poginuo na mjestu događaja. Neslužbeno se doznaje da je Z.J. najprije pucao iz kuće u dvorište, što je čuo M.B., koji je došao i prigovorio mu, a potom ga je Z.J z puške 'papovke' upucao u glavu, i na mjestu usmrtio.

Nakon ubojstva, kao da se prije ništa nije dogodilo, ubojica je preplivao rijeku i sjeo na kavu na terasu obližnjeg kafića, gdje je i uhićen. Mjesto uhićenja je ograđeno policijskim trakama, jer je ubojica kod sebe imao pušku iz koje je ubio policajca i pištolj, javlja Radio Mrežnica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene