Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljeni na graničnom prijelazu

Dubrovnik: Uhićeni Rumunji koji su krali nakit po centru Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački policajci uhitili su troje državljana Rumunjske kod kojih je pronađena vrijedna ogrlica ukradena u četvrtak iz zlatarne u staroj gradskoj jezgri.

Dvije žene i muškarac u dobi od 46 do 65 godina sumnjiče se da su jučer između 11 sati i podneva iz zlatarske radnje u staroj gradskoj jezgri ukrali ogrlicu vrijednu oko 35.000 kuna.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Državljani Rumunjske nedugo zatim zatečeni su na graničnom prijelazu Zaton Doli prilikom izlaska iz Hrvatske te su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Otuđeni nakit koji je kod njih pronađen vraćen je vlasniku.

Bugari pljačkali po Dubrovniku: Varali umirovljenike i krali novčanike

Nakon kriminalističkog istraživanja uhićeni su danas, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija na službenim internetskim stranicama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene