Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dubrovnik: Na taxi vozilo u vožnji pala stijena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački taksist Radivoje Predojević jučer je vozeći dvoje gostiju s aerodroma doživio neobičnu nesreću koja je, na svu sreću, prošla bez većih posljedica i ozljeda.

Na Jadranskoj cesti,  na njegovo je vozilo u kretanju pala ogromna stijena zbog čega su i on i njegovi putnici bili u potpunom šoku.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

No, na sreću, suvozačevo mjesto na koje je stijena pala, bilo je prazno, prenosi Dubrovniknet.

Vozeći iz zračne luke u Čilipima prema luci Gruž na Predojevićev "mercedes" DU 200-DN pala je stijena teška oko 100 kilograma. Razbila je prednju stranu vozila s motorom i vjetrobransko staklo. Nasreću, aktivirao se zračni jastuk pa je Predojević zadobio lakše ozljede od upravljača u predjelu trbuha.

Dvoje putnika sjedali su straga te su prošli bez ogrebotine. Drugim vozilom su prevezeni do gruške luke gdje su se ukrcali na cruiser i krenuli na putovanje koje će im valjda izbrisati iz pamćenja nezgodu koju su imali nakon slijetanja u Dubrovnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene