Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava kod dubrovnika

Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad se dogodio početkom godine, ali nije utvrđeno točno koji dan jer je majka djeteta napad prijavila naknadno, a s djetetom je napustila grad.

Muškarac (44) iz Dubrovnika pokušao je početkom godine nožem ubiti svog maloljetnog sina (13), sumnja Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, koje je 22. svibnja 2020. pokrenulo istragu protiv njega.

Pročitajte i ovo Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje Slika nije dostupna Majka bila svjedok svađe Zagreb: Nožem ubo oca jer mu nije htio dati novac za selidbu

Okrivljenik je završio u istražnom zatvoru.

"Nakon prijetnji da će ga ubiti te više uvreda, vrijeđanja i udaraca, nasilni otac je u spavaćoj sobi kuhinjskim nožem zamahnuo prema prsima djeteta. Ipak, dječak se uspio izmaknuti, ali je na lijevoj strani prsnog koša zadobio porezotinu široku par centimetara", rekao je sudac istrage i glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda Pero Miloglav za Dubrovački vjesnik.

Neslužbeno se doznaje da je napadnuto dijete s posebnim potrebama, a prijavu protiv oca naknadno je podigla majka koja je s 13-godišnjakom napustila grad nakon napada.

44-godišnjak je proveo mjesec dana u istražnom zatvoru, a početkom travnja pušten je da se brani sa slobode, piše spomenuti portal.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene