Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nepoznat

Drenovci: Susjed izrešetao susjeda zbog septičke jame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama se dogodila jutros u Drenovcima, u kojoj je susjed iz vatrenog oružja ubio susjeda.

Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati u ulici Vladimira Nazora, u dvorištu jedne obiteljske kuće, rekao nam je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

'Točne okolnosti kao i motiv ubojstva još uvijek ne znamo. Ubojica se sam prijavio i priveden je u u policijsku postaju na kriminalističku obradu. Priveden je i sin ubijenog zbog ozbiljnih prijetnji koje je uputio članovima obitelji počinitelja ubojstva", kazao je Žgela.

U incidentu se sudjelovali 50-godišnji i 60-godišnji muškarac, a mlađi je starijeg ubio hicima iz kalašnjikova. Ubijeni muškarac jutros je, kako se neslužbeno doznaje, došao pomoći iskopati septičku jamu u dvorištu ubojičinog prvog susjeda. Ubojica i žrtva navodno su se posvađali, nakon čega je 50-godišnjak otišao po pušku, vratio se i pucao. (B.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene