Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bocom po vratu

Drenovci: Pivskom bocom teško ozlijedio 20-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U fizičkom obračunu, u kojem se noćas oko 1 sat u Drenovcima sukobilo više osoba, teško je ozlijeđen 20-godišnjak iz Drenovaca, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija.

Razbijenom pivskom bocom reznu ranu na vratu mladom Drenovčaninu zadao je 21-godišnjak iz Tuzle, državljanin Bosne i Hercegovine, teško ga ozlijedivši, navodi policija i dodaje kako je mladić zadobio više udaraca bocom u vrat i glavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

'Uzrok sukoba još se istražuje', kazao je za glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Krunoslav Žgela, dodavši kako se u Drenovcima danas proslavlja crkveni god i blagdan zaštitinika sv. Mihaela, kad se u tom mjestu kod Županje okuplja velik broj vjernika iz Hrvatske i susjedne BiH.

Također je naveo kako je u krvi bosanskohercegovačkog državljanina izmjereno 0,99 promila alkohola u krvi, a mjerenje alkohola u krvi ozlijeđenog mladića, koji se nalazi u vinkovačkoj Općoj bolnici, bit će obavljeno kad bude izvan životne opasnosti.

Uz kaznenu prijavu državljanin BiH će zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojsva u pokušaju večeras biti sproveden u Županijski sud u Vukovaru, potvrdio je Žgela. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene