Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikao i bacao odjeću

Drama u Zagrebu: Muškarac se popeo na toranj katedrale i odbijao sići

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac koji se u nedjelju kasno navečer popeo na desni toranj zagrebačke katedrale, nakon intervencije policije i hitne pomoći, sišao je s katedrale, doznaje se u policiji.

'Na vrh desnog tornja zagrebačke katedrale popela se nepoznata osoba koja ne želi sići', izvijestila je kratko zagrebačka policija nešto prije ponoći. Dodala je da s tom osobom pokušava uspostaviti komunikaciju.

Prema izjavama očevidaca, policija je bila ogradila prostor oko katedrale oko koje se okupila i skupina znatiželjnika. Stigla je i hitna pomoć, a nešto kasnije i specijalna policija. Muškarac je povremeno vikao, a u jednom je trenutku s vrha tornja bacio dio odjeće, prenose očevici. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene