Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maloljetnik

Drama u Toplovcu: Bivši učenik naoružan ušao u školu i prijetio?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama u prijepodnevnim se satima odvijala u Topolovcu, mjestu u blizini Siska. Jedan od bivših učenika osnovne škole u tom mjestu naoružan je ušao u školu i prijetio.

Jedan je maloljetnik u prijepodnevnim satima upao u osnovnu školu u Topolovcu u Sisačko-moslavačkoj županiji gdje je prijetio oružjem. Iz PU sisačko-moslavačke samo su poslali šturo priopćenje, te naveli da ne mogu iznositi detalje o ovom slučaju s obzirom na to da se radi o maloljetnoj osobi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokazivanje snage Sjeverna Koreja ne miruje: Isprobali su još jedno oružje Ilustracija Vlasnik imao dozvolu Iz automobila ukrao oružje u vrijednosti od 10.000 eura: Policija intenzivno traga za kradljivcem

''U svezi događaja koji su se danas, 18. rujna u prijepodnevnim satima dogodili u mjestu Topolovac, grad Sisak, a u vezu s kojima se dovodi 16-godišnjak, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke provode intenzivna kriminalistička istraživanja s ciljem rasvjetljavanja predmetnih događaja te poduzimaju mjere kazneno-pravne zaštite maloljetnika. Po utvrđivanju svih okolnosti biti će obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Sisku'', stoji u policijskom priopćenju.

Neslužbeno pak doznajemo da je 16-godišnjak bio naoružan zračnom puškom i prijetio.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene