Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Drama u Splitu: Motociklom naletjeli na policajca i ozlijedili ga pa pobjegli. Policija nakon potjere uhvatila jednog sumnjivca, za drugim tragaju

Potjera u Splitu (Foto: Dalmacija danas)
Potjera u Splitu (Foto: Dalmacija danas) Foto: Dalmacija danas
U nedjelju poslijepodne motociklist je naletio na policajca, ozlijedio ga. Vozač i putnik s motocikla su pobjegli.

Do prometne nesreće je došlo u nedjelju u 14:45. "Sve se dogodilo na sjevernoj strani tunela Marjan. Došlo je do naleta motocikla na policijskog službenika koji je u tom događaju ozlijeđen", kazala je Sanja Nazlić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Marko Srdarević Užas kod Sinja Policija o teškoj prometnoj nesreći: Šef splitsko-dalmatinske policije ispričao kako je izgledala potjera Screenshot Užas kod Sinja Božinović o tragediji u kojoj je poginulo četvero ljudi: "Tragamo za još jednim vozilom"

Policajac je ozlijeđen i prevezen hitno u bolnicu gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede. "Motocikl je odbačen i ostavljen na mjestu događaja, a vozač i putnik su se udaljili", dodaje Nazlić.

Kako doznajemo, jedan od počinitelja je pronađen i doveden u policijske prostorije. Nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, a za drugim počiniteljem policija traga. Provodi se i očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Dalmacija danas piše da su građani vidjeli potjeru policajaca na ulicama Splita. U Ulici Table policija je iz automobila izvukla jednog mladića.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene