Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražne radnje

DORH: 61-godišnjak spolno općio s maloljetnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko Općinsko državno odvjetništvu podnijelo je prijedlog za poduzimanje određenih istražnih radnji protiv 61-godišnjega hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje da je spolno općio s dvjema maloljetnicama, priopćilo je poslijepodne Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH).

DORH je, ne navodeći inicijale osumnjičenoga 61-godišnjaka, izvijestio da je on od lipnja 2010. do lipnja ove godine koristeći se svojim položajem nekoliko puta s dvjema maloljetnicama (obje 1994. godište) imao spolne odnose te im poslao veći broj SMS poruka u kojima im je nudio novac za seksualni odnos. Osim toga, jednoj je maloljetnici (1994.) slao i MMS poruke sa seksualnim sadržajem.

Predloženo je da se osumnjičeniku odredi pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te ponavljanja toga kaznenog djela, navodi DORH.

Prema pisanju medija, riječ je o svećeniku u jednoj župi u Dalmatinskoj zagori. (Hina)

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije Ilustracija Nestao kroz prozor Nije dugo bježao od pravde: Osuđeni pedofil koji je pobjegao sa suda pronađen u Zagrebu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene