Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Slavoniji

Donji Miholjac: Izudarala muškarca do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo 36-godišnjaka u Golincama kod Donjeg Miholjca policija tereti 48-godišnjakinju u čijoj je kući tijelo pronađeno.

'36-godišnjak je preminuo uslijed krvarenja unutarnjih organa do kojeg je došlo zbog udaraca koje je zadobio po tijelu', doznajemo od glasnogovorništva osječke policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako se zaštititi? Led u 15 minuta osiromašio ionako siromašne ratare Slika nije dostupna Donji Miholjac: Zaposlenik ribnjaka ubio vikendaša

>> Donji Miholjac: Muškarac i žena privedeni zbog ubojstva 36-godišnjaka

Također, policija za pomaganje pri ubojstvu tereti i 57-godišnjeg muškarca. Iako su neki mediji naveli kako su muškarca do smrti izgrizli krvoločni psi u vlasništvu 48-godišnjakinje, iz policije to demantiraju te napominju kako bi u tom slučaju 36-godišnjak imao vanjske ozljede što nema. Motivi ovog zločina još nisu poznati policiji.

Drugoosumnjičenog se tereti da je neposredno nakon ubojstva pomogao prvoosumnjičenoj na njen zahtjev, iako je bio svjestan okolnosti stradavanja 36-godišnjaka. U namjeri da prikrije pravi uzrok smrti ubijenog, preobukao ga je iz krvave u čistu odjeću, a zatim ga prenio iz hodnika u sobu, gdje ga je položio na krevet kako bi izgledalo da je umro na spavanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene