Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Donji Miholjac: 17-godišnja djevojka objesila se u parku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U parku u Donjem Miholjcu o jedno stablo u blizini napuštene katakombe objesila se sedamnaestogodišnjakinja.

Po riječima glasnogovornice Edite Roterbauer policiji je o tome događaju dojavljeno jučer popodne, očevid još traje, a istražni sudac je naložio obdukciju.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva"

Djevojka, koja je uskoro trebala navršiti 18 godina, pohađala je osječku Ugostiteljsku školu, a razred je ove godine završila s vrlo dobrim uspjehom. Kako je istaknuo pedagog škole Martin Kovačević, ovo je ljeto trebala raditi u Šibeniku, kamo su je pozvali jer je ondje radila i lani i bila vrlo vrijedna. 

Na žalost, kazao je, djevojka nije maturirala, premda su je i škola i razrednica, te Centar za socijalnu skrb u Donjem Miholjcu, pozivali da dođe na maturu od 16. do 26. lipnja. Nesretna djevojka nije imala novca za dolazak u Osijek, a i kad su joj osigurali novac, nije došla na maturu, kazao je.

Po riječima njezine razrednice Gordane Pavlović majka je novac za plaćanje Doma ugostiteljske škole dobiven od Centra za socijalnu skrb zadržavala za sebe i stoga su u školi s djevojkom razgovarali o mogućnosti da se majci oduzme skrbništvo.

"Ona je često plakala i na trenutak pristala na postupak za oduzimanje skrbništva, a onda bi odustala jer je smatrala kako je to sramota", objasnila je razrednica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene