Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provaljeno im u auto

Talijani došli u Zagreb kod zubara i ostali bez svega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici Talijana, koji su u Zagreb došli popraviti zube, nepoznati lopov provalio je u automobil i ukrao ključeve unajmljenog stana iz kojeg je otuđio mobilne telefone, prijenosno računalo, LCD televizor i novac.

Talijani, 43-godišnji R.C. i 36-godišnji V.L., u Zagreb su došli zbog stomatoloških zahvata pa su iznajmili stan u Ulici Vlade Gotovca u Susedgradu. Sinoć su se 'opel corsom' odvezli na Jarun i dok su se zabavljali provaljeno im je u automobil iz kojeg je lopov ukrao ključeve stana na kojima je bila adresa, navigacijski uređaj, jaknu i dokumente.

Pročitajte i ovo Dokument Europske komisije Nevjerojatno Kakav promašaj! Europska komisija objavila dokument s pogrešnom hrvatskom zastavom: Pogledajte što im je promaknulo Ilustracija Skandal u Francuskoj Kupili Ferrari, brod i umjetnine vrijedne milijune: Postali su najbogatiji zubari, a onda procurile grozote koje su radili

Lopov je potom otišao do stana iz kojeg je, kako se otkrilo noćas oko dva sata, ukrao mobilne telefone, prijenosno računalo, LCD televizor i novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, kažu u policiji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene