Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna dojava

Dojavu o bombi u školi u Čakovcu izmislio je učenik zbog ispita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je čakovački srednjoškolac policiji poslao lažnu dojavu o bombi.

'U školi je postavljena bomba koja će eksplodirati za jedan sat!', dojavio je muški glas 7. studenog u 12:39 sati. Ravnatelj Graditeljske škole pozvao je policiju koja je ispraznila školu i obavila protueksplozijski pregled. Eksplozivna naprava nije pronađena, no zato je ovih dana otkriven dojavljivač.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

>> Dojava o bombi u zgradi RIZ Odašiljača bila je lažna

'Dogodilo se ono što smo i pretpostavili. Lažnu dojavu o bombi poslao je učenik koji je trebao biti ispitan iz jednog predmeta u poslijepodnevnim satima. Riječ je o 18-godišnjaku iz Donjeg Vidovca', kazao je danas načelnik policijske postaje Čakovec Krešimir Jurčević. Učenik koji je želio izbjeći lošu ocjenu bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene