Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema opasnosti

Zagreb: Zbog lažne dojave o bombi evakuirali Importanne centar

Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 3
Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 3 ?itateljica
Aktualno Galerija Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 3 Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 3 Foto: ?itateljica Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 2 Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 2 Foto: ?itateljica Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 1 Policija je zatvorila pothodnik (Foto: Čitateljica) - 1 Foto: ?itateljica Zatvoren pothodnik u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Zatvoren pothodnik u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Zatvoren pothodnik u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
Zbog dojave o eksplozivnoj napravi nešto prije 14 sati policija je evakuirala Importanne centar u Zagrebu pokraj Glavnog kolodvora, potvrdila nam je policija.

Zbog dojave o eksplozivnoj napravi nešto prije 14 sati policija je evakuirala Importanne centar u Zagrebu pokraj Glavnog kolodvora, potvrdila nam je policija. Intervencija je završila oko 16 sati kad je policija utvrdila da se radi o lažnoj dojavi te ponovno puštaju ljude u pothodnik. Osim centra policija je s psima pretraživala i okolicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Mjesecima su njih dvoje harali po gradu: Na meti su im bili crkveni milodari, bicikli, mašine za šišanje, alkoholna pića... Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

"Nitko ne može proći, kažu da je bomba", javila nam je čitateljica.

"Oko 15h su nam rekli da izađemo van iz centra. Ogradili su ga trakom i nitko nam ništa ne govori. Svi smo izašli van i čekamo", rekla nam je zaposlenica jedne trgovine u centru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene