Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivio nesreću pa sam sletio s ceste

Dogradonačelnik skrivio nesreću, pobjegao pa i sam stradao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu u večernjim satima 26-godišnji dogradonačelnik Otočca skrivio je prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom i pobjegao s mjesta nesreće.

U srijedu oko 22 sata vozač VW Passata upravljao je iz smjera Žute Lokve prema Otočcu te je u jednom trenutku udario u VW Golf kojim je upravljao 43-godišnjak iz Brloga, a koji se kretao ispred njega. Golf je uslijed udarca izletio s ceste. Prilikom izlijetanja putnica u Golfu zadobila je lakše ozljede, no vozač passata nije se zaustavio nego je pobjegao s mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

No, već nakon prijeđenog jednog kilometra, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s ceste i prevrnuo se na krov. Zadobio je lakše tjelesne ozljede, a izmjereno mu je je 2,05 promila alkohola u krvi. Protiv 26-godišnjeg vozača podnesen je Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Policija nije navela identitet ni inicijale sudionika nesreće, no neslužbeno se doznaje da je vozač koji je skrivio nesreću dogradonačelnik Otočca.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene