Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Doček Nove godine u Gjuri2 završio pucnjavom, dvoje ranjenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom novogodišnje noći u 3,45 sati u klubu "Gjuro 2" u pucnjavi su ranjena dvojica mladića - teže je ranjen mladić koji je radio u garderobi, a lakše mladić koji je prije toga izbačen iz kluba zbog remećenja javnog reda i mira.

Prije pucnjave redari su zbog remećenja reda iz "Gjure 2" izbacili mladića, koji je nakon toga otišao u Dubravu i vratio se s desetoricom prijatelja naoružanih drvenim palicama, čak i sjekirama.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Dok su nasilno pokušavali ući u predvorje kluba, netko je zapucao. U pucnjavi je lakše ranjen mladić koji je bio izbačen iz kluba, ali je kroz propucanu knauf-stijenku teže ranjen mladić koji je radio u garderobi.

Teže ranjeni mladić zadržan je u Traumatološkoj bolnici, no policija još nema točnu kvalifikaciju ozljede.

Očevid traje, a u tijeku su razgovori s nekoliko privedenih osoba, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene