Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno tijelo

Dobra: Pronađen mrtav radnik Vodoprivrede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo petstotinjak metara od mosta u Priselcima na rijeci Dobri mještani su oko 15 sati pronašli mrtva muškarca, najvjerojatnije radnika Vodoprivrede Milorada Klisurića, koji je 5. siječnja pao u rijeku iz čamca čisteći most od naplavina, potvrdila je glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tamara Grčić.

Djelatnici interventne policije izvlače tijelo, a slijede očevid i obdukcija, dodala je Grčić.

Pročitajte i ovo Julia Navaljni Julija Navaljni Tijelo se već počelo raspadati, udovica zatražila da ga predaju: "To što Putin radi, nijedan kršćanin ne bi mogao učiniti" Maksim Kuzminov, Sergej Nariškin pronađen izrešetan Šef ruske obavještajne službe o ubijenom ruskom pilotu: "Bio je moralni leš"

Na mjestu pronalaska tijela direktor Vodoprivrede Dubravko Delić kazao je da se ovih dana stalno tragalo Dobrom nizvodno i do 120 metara po Kupi, u koju Dobra utječe.

Tijelo nije službeno identificirano, ali po zelenoj vjetrovci u kakvoj je radio Klisurić, siguran sam da je to on. U ovoj nesreći pronalazak tijela njegovoj je obitelji i svima nama neka je vrsta olakšanja, jer ćemo moći obaviti barem dostojan pokop, kazao je Delić. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene