Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac iz Blata

Dobio otkaz, pa prijetio ubojstvima odgovornih preko telefona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Blata na Korčuli, zbog prijetnje da će ubiti osobe koje smatra odgovornima za otkaz koji je dobio u poduzeću, bit će priveden u istražni centar Županijskoga suda u Dubrovniku.

Kako je priopćila policija, istragom je utvrđeno da je 37-godišnji muškarac u nedjelju, 5. rujna navečer preko telefona Operativno-komunikacijskog centra dubrovačko-neretvanske Policijske uprave prijetio da će ubiti osobe koje smatra odgovornima za otkaz koji je dobio u poduzeću.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna ODBACILI OPTUŽBE Iz ŽUC-a Dubrovnik odgovaraju na optužbe vijećnika: "Cesta Korčula-Račišće je cesta života"

U dogovoru s mjerodavnim državnim odvjetništvom osumnjičenik će tijekom dana uz kaznenu prijavu biti priveden u istražni centar Županijskoga suda u Dubrovniku, priopćila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene