Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U teškom stanju

Vozačica bila pijana, pregažena djevojka se bori za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgubila kontrolu i pregazila djevojku ispred diskoteke u Malinskoj.

U prometnoj nesreći koja se noćas oko 4 sata dogodila na parkiralištu ispred diskoteke Crossroad u Malinskoj na otoku Krku, teško je stradala 20-godišnja djevojka iz Klimna.

Pročitajte i ovo Vladi Bralić, arhitekt, i Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV zahtjevan projekt Arhitekt o izgradnji novog krčkog mosta, otkrio i po čemu je postojeći poseban: "Bio je svjetski rekorder" Slika nije dostupna Uzrok smrti nepoznat Krk: Austrijanka preminula roneći u uvali

Prema za sada utvrđenim činjenicama, do nesreće je došlo kada se 23-godišnja vozačica iz Čavli, upravljajući Volkswagen Touaregom s parkirališta diskoteke uključivala u promet na glavnu otočku magistralu. Vozačica je u tom trenutku izgubila nadzor nad upravljačem terenca, te udarila u veliku betonsku vazu na kojoj je okrenuta leđima sjedila nesretna 20-godišnjakinja iz Klimna. Nakon rušenja betonske vaze i prelaska preko nje, Touareg je pregazio i nesretnu 20-godišnjakinju.

Vozačica imala 1.11 promila u krvi

Nesretna djevojka je ubrzo kolima Hitne pomoći prevezena u sušačku bolnicu u Rijeci i smještena na Jedinicu intenzivnog liječenja gdje se liječnici bore za njezin život.

Vozačica privedena je u Policijsku postaju Krk u kojoj joj je izuzeta krv i urin, prvi rezultati alkotesta pokazali su da je imala 1.11 promila alkohola u krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene