Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neispravne instalacije ispod sjedala

Djevojčica ozlijeđena zbog neispravnih grijača u tramvaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je nakon obavljenog očevida danas izvijestila kako su neispravne električne instalacije grijača ispod sjedala u tramvaju linije broj 4 uzrok ozljeda petogodišnje djevojčice koja je u srijedu dobila opekline kad je rukama dotaknula rukohvat sjedala u tom tramvaju.

Zbog neispravnosti električnih instalacija grijača ispod sjedala u tramvaju linije broj 4 došlo do prijenosa električne energije na metalni rukohvat sjedala i na ozlijeđeno dijete, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

>> Majka opečene u tramvaju: 'Bojim se za posljedice koje se sada ne mogu otkriti'

Djevojčica je jučer puštena na kućnu njegu, ali liječnici još uvijek intenzivno prate rad vitalnih organa.

'Moja djevojčica se dobro osjeća, ne boli je ništa i neće biti trajnih posljedica. Zabrinuta sam jer se kod tih udara struje mogu dogoditi kasnije anomalije koje se sada ne mogu očitati niti jednom pretragom', opisala nam je majka ozlijeđene djevojčice.

Ističe kako curica nije nigdje gurnula ruke nego je jednom rukom uhvatila rukohvat na jednoj stolici, a drugom rukohvat druge stolice pri čemu je najvjerojatnije zatvorila strujni krug. Još nisu razmišljali o tužbi no majka djevojčice kaže da su sve opcije otvorene. (D.Ma./H)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene