Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Djevojka iz Srbije

Šibenik: Držao je zatočenu u kamperu i prisiljavao na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (61) optužen je zbog trgovine ljudima, a tužiteljstvo je zatražilo da mu se produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja u srpnju.

Prema optužnici Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku, 61-godišnjaka se tereti da je od 5. do 18. srpnja u kamper kućici zaključanu držao 19-godišnju državljanku Srbije, koju je uz prijetnju smrću njoj i njezinoj obitelji prisiljavao da se prostituira.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Sve je počelo u lipnju 2013. kada je 61-godišnjak u Subotici upoznao djevojku te joj je ponudio posao u Hrvatskoj. Kazao joj je da će za njega prodavati lutke - marionete i za to dobivati plaću.

Djevojka je naivno povjerovala njegovim obećanjima za posao, no umjesto toga završila je kao seksualna robinja jer ju je 61-godišnjak prvo zatočio u svojoj kući u Subotici. Tamo ju je drogirao, da bi je potom 5.srpnja svojom kamp prikolicom dovezao u Hrvatsku.

>> Zbog ovoga u Italiju OPASNE bande KRIJUMČARE najviše ljudi

Čim su prešli granicu oduzeo joj je putovnicu i mobitel te ju je držao zatočenu, prisiljavajući je na seks s različitim muškarcima. Djevojka je u nekom trenutku uspjela pobjeći, a nakon što je sve ispričala policiji, 61-godišnjak je uhićen i pritvoren. (Agencija VLM) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene