Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz kaznene evidencije

Djelatnica MUP-a odavala tajne podatke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 46-godišnju djelatnicu MUP-a zbog sumnje da je dvije godine starijem muškarcu javljala podatke iz kaznene evidencije i odala službenu tajnu.

Ne otkrivajući identitet dvoje osumnjičenih, policija je danas izvijestila da je 48-godišnji muškarac od svibnja do prosinca prošle godine poticao djelatnicu MUP-a da provjerava podatke koji su joj kao službenoj osobi bili dostupni.

Pročitajte i ovo Oblaci iznad Zagreba privremeno ugašena Propust na web-stranici Grada Zagreba za prijavu štete: Procurili osobni podaci Dom Klasje slučaj koji je šokirao hrvatsku Djelatnica koja je zlostavljala djecu u osječkom domu dobila otkaz

Pošto bi provjerila tražene podatke, osumnjičena je, tvrde u policiji, obavještavala osumnjičenog. Oboje su privedeni u istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni ugostitelj iz Novog Vinodolskog koji je dosad prijavljivan zbog gospodarskih nezakonitosti. Policija nije objavila u kakvom je odnosu to dvoje osumnjičenih. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene