Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno djelo

Djeca posjekla stabla da spriječe dolazak školskog autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petoricamaloljetnika s područja Knina su osumnjičena za oštećenje i uništenje tuđih stvari na štetu Hrvatskih šuma

Kako se za ovo kazneno djelo kazneni postupak pokreće povodom prijedloga, o utvrđenom ovim kriminalističkim istraživanjem obaviještene su Hrvatske šume.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagirala policija Uzbuna u zagrebačkoj školi, učiteljica se s učenicima zaključala u učionicu: "U šoku smo. Sjetite se što je bilo u Beogradu" Ilustracija - 2 Napadnut u školskom WC-u Stravično nasilje: Grupa maloljetnika pretukla 11-godišnjaka, udarali ga i po trbuhu - "Bio sam šokiran razmjerima ovog događaja"

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Knin dijete i četvorica maloljetnika s tog područja osumnjičeni su za oštećenje i uništenje tuđe stvari na štetu Hrvatskih šuma u Kninu.

>> Prokrijumčarili više od 160 kilograma smrznutih bifteka iz BiH

Njih su petorica, sumnja policija, 11. studenog popodne u mjestu Golubić posjekli pet borova kako bi spriječili dolazak školskog autobusa! Posjekli su stabla Hrvatskih šuma, a šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Kako se za ovo kazneno djelo kazneni postupak pokreće povodom prijedloga, o utvrđenom ovim kriminalističkim istraživanjem obaviještene su Hrvatske šume. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene